Условия

Общи условия

www.hitovo.com е сайт създаден  с цел онлайн търговия на бутикови изделия с декупажна техника. Всеки един от Вас може да поръча предлаганите артикули по възможно най-лесният начин – следвайки определените стъпки. Плащането може да бъде извършено чрез наложен платеж. При всяка направена от вас заявка ние ще се свържем с вас за потвърждение на поръчката. Приемането на поръчката по имейл и потвърждаването й по телефон се смятат за обвързващ договор. Hitovo.com има правото да променя по всяко време цените на продуктите.


Защита на личните данни
Предоставената от Вас лична информация при регистрация при поръчка няма да се предоставя на трети лица, освен ако не бъде изискана от държавни или упълномощени органи/лица. Hitovo.com има право да поставя на страниците на сайта реклами. В някои случаи, ако Вие натиснете някои от рекламните банери може да се активизира cookie от рекламодателя. Hitovo.com не контролира тези cookies.


Плащане
Заплащането на поръчани продукти се извършва при получаване, като пратките се изпращат с наложен платеж и за сметка на клиента. Всяка поръчка следва да бъде потвърдена чрез телефонно обаждане, като служител на Hitovo.com ще Ви потърси за уточняване на детайли и потвърждение. За да приемем поръчка от Вас, е необходимо първо да попълните регистрационната форма и след това да поръчате желаните от Вас артикули. Приемането на поръчката по е-мейл и потвърждаването й по телефон се смятат за обвързващ договор.


Доставка
Доставка на поръчани стоки се осъществява чрез куриерската фирма Еконт в срок до 48 ч. , всеки ден без неделя и официалните празници. Цената на доставката за цялата страна се калкулира според таблицата за доставки на фирмата. Срокът за доставката започва да тече след потвърждение на поръчката. Моля, попълвайте коректно и точно адресите и телефоните за контакт, за да могат куриерите да доставят стоките, които сте поръчали!


Рекламации
Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при констатирани липси или дефекти на стоката. Рекламацията се прави при получаване на стоката. При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за заменяне на стоката с нова или за отбив от цената. В срок от 7 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:

    Запазен добър търговски вид (стоката не е счупена,увредена, използвана или надраскана ).
    Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
    Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
    Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.

В случай на замяна на стока клиентът заплаща 2 такси за транспорт в двете посоки

 

2014 © Hitovo.com Всички права запазени.
Този сайт е създаден от ДЕКУПАЖ ООД по проект: BG051PO001-1.2.03-1505, с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.